Skip to main content

Stucadoorswerken

Waarom kiezen voor stucwerk?

U kunt om meerdere redenen kiezen voor stucwerk. Een reden is bijvoorbeeld om uw ruwe wanden en plafonds een mooie gladde afwerklaag te geven. Een andere belangrijke reden om te kiezen voor stucwerk is omdat dit decoratief is en sfeer in huis brengt.
De mogelijkheden bij sierpleister zijn legio. Van het onderhouden en plaatsen van ornamenten en kooflijsten tot het aanbrengen van gekleurd pleisterwerk.

Voordelen van stucwerk:

  • Het zorgt voor meer woongenot
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Goed gestucte muren bevorderen de thermische isolatie
  • Goed gestucte muren zijn brandvertragend
stucadoorswerken
Mooi en degelijk stucwerk. Een mooie strakke wand is een lust voor het oog! Onze specialisten zijn stuk voor stuk vakmensen en hebben bovendien liefde voor het vak. Maar wij voeren ook reparaties uit van bijvoorbeeld een scheur die spontaan in uw plafond is ontstaan of loslatend pleisterwerk op wanden en plafonds.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in sierpleisterwerk zoals schorseffect, Spachtelputz, of spaanputz in vele uitvoeringen en alle mogelijke kleuren. Wilt u uw wanden en plafonds voorbereiden op specifieke afwerkingen of uw plafonds verfraaien met sierlijsten? Wij kunnen het én wij leveren bovendien alle materialen. Wanden uitrapen en tegelklaar maken, specialistische decorpleisters en meerdere decorpleisters: wij hebben het!
Met behulp van ons vakkundig advies en de vele proefstalen die wij u ter plaatse in uw woning kunnen laten zien, slaagt u altijd. Onze vakspecialisten staan klaar om u te adviseren en alle werkzaamheden netjes voor u uit te voeren.